Wil je Let’s do this together ook GRATIS sponsoren?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Let’s do this together, zonder dat het jou een cent extra kost!

Klik hier om te bestellen bij je favoriete webwinkel en tegelijkertijd Stichting Let’s do this together te sponsoren.

Bestel bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd en Stichting Let’s do this together ontvangt hiervoor geld. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Kleertjes.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Stichting Let’s do this together als je bij hen iets online bestelt via deze link.
En nogmaals, het kost je echt niets extra!

Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten die ons kunnen helpen om de terugkerende stichtingskosten te betalen en onze crowdfunding een boost te geven.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% Van deze commissie wordt door Sponsorkliks op de bankrekening van Stichting Let’s do this together gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com: je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van.

Voor een uitgebreidere uitleg kun je hier klikken.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Stichting Let’s do this together weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting Let’s do this together is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het belangrijk dat je de bestellingen die je online doet, alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Let’s do this together dan niets op.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die ze leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen en stichtingen actief deelnemen kunnen ze zeer goede -en regelmatig exclusieve- commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Hoe jij kunt helpen

Je kunt de SponsorKlik-link bijvoorbeeld als snelkoppeling op je bureaublad plaatsen of als bladwijzer toevoegen, zodat je via 1 klik je favoriete webwinkels kunt bezoeken. Als je veel met Google-Chrome werkt, is er zelfs een browser-extensie te installeren die een melding geeft als je een webshop bezoekt die je ook via Sponsorkliks kunt bezoeken, hoe makkelijk is dat? Je vindt de uitleg over hoe je deze kunt installeren hier.

Ook op je telefoon kun je de app van Sponsorkliks downloaden, deze is zowel voor Android als voor Iphones beschikbaar. Na het installeren zoek je in de app eenmalig Stichting Let’s do this together op en vanaf dan kan je je online bestellingen bij de deelnemende winkels gewoon via de app doen op je telefoon.

Kortom: er zijn veel mogelijkheden om via Sponsorkliks onze stichting te sponsoren zonder dat dit jou iets kost. Simpel toch? Help je mee?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *