Rommelroute Muziekwijk Almere 20 september

Zondag 20 september is er in de Muziekwijk in Almere weer een rommelroute. Op gepaste afstand van elkaar, worden overbodige spullen uitgestald in tuinen en op pleinen, voor de verkoop. Super gezellig natuurlijk!


Ook Stichting Let’s do this together doet mee om spullen te verkopen voor ons goede doel.

Stichting Let’s do this together is opgericht vanuit de gedachte dat ieder mens het verdient om prettig en normaal te leven. Soms kunnen omstandigheden er echter toe leiden dat het leven zwaar, moeizaam, en/of pijnlijk is. Het is niemands intentie geweest dat dit zo zou zijn, maar dit is dan wel het (ongewenste) resultaat geworden.

Stichting Lets’ do this together wil de krachten van betrokkenen, vrijwilligers en iedereen die op enig moment wil meehelpen, bundelen. Zodat we weer iemand “op de been” kunnen helpen: een eenmalig opstapje bieden naar een prettig en (zo) normaal (mogelijk) leven.

Zondag 20 september willen we daarom zelf al onze opbrengsten doneren aan “de buurvrouw”. We staan daarom op het grasveldje aan de Jacques Brelweg, bij huisnummers 41-43, recht tegenover de huisnummers 50-52.


Doet u mee? U kunt ons helpen door:

 1. Uw overbodige spullen bij ons brengen (alstublieft wel verkoopwaardig!) en eventueel ook mee te helpen ze te verkopen (hoe meer zielen hoe meer vreugd), waarbij u de opbrengst uiteraard doneert aan de stichting.
 2. Uw statiegeldflessen te doneren (wij brengen ze dan in de week erna naar de betreffende supermarkt en storten het geld op de rekening van de stichting)
 3. Spullen te kopen waarvan de opbrengst naar de Stichting gaat
 4. Langs te komen en een donatie te doen zonder er spullen mee voor terug te nemen mag natuurlijk altijd!
 5. Een donatie te doen onder vermelding van “donatie de buurvrouw” op bankrekeningnummer NL05 BUNQ 2047 0171 65, ten name van Stichting Let’s do this together
 6. Een mail sturen naar info@letsdothistogether.nl als je iets anders zou willen doen om mee te helpen, of als je vragen hebt
 7. Doneren via deze donatiebutton

Bedrag

€ 1442,00

2 Reacties

 1. Ben zeer benieuwd of de verkoop tijdens de rommelroute succesvol is geweest

  Antwoord
  • Beste Klaas, goede vraag. De verkoop is zeker succesvol geweest! Dankzij de donaties van spullen en geld van alle mensen die wilden meehelpen, hebben we op 20 september maar liefst 875 euro opgehaald voor de buurvrouw. Het was geweldig om te zien hoe er wordt meegeleefd en hoe iedereen betrokken is in Muziekwijk Almere, maar ook ver daarbuiten. Hartverwarmend.
   We zijn nog in het proces van het storten van het geld en dan toevoegen aan het donatie-overzicht. We zijn dus op weg 🙂
   We zitten momenteel ook in het (be)denkproces van nieuwe acties, want uiteindelijk is er veel meer nodig om alle kosten te dekken die met de operatie gemoeid zullen gaan zijn. Mocht je nog suggesties hebben, dan horen we die graag 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *