Flessen en kratjes: 16.90

Sinds we de statiegeldactie gestart zijn, zijn er al vele wijkbewoners van Muziekwijk geweest die hun lege flessen en kratjes hebben achter gelaten bij de Jacques Brelweg nummer 52 in Almere. Het is prachtig om te zien hoe er vanuit de wijk zoveel mensen de moeite nemen om mee te helpen sparen voor de operatie van de buurvrouw.

Deze week hebben we de eerste verzameling uitgesorteerd. Het grootste gedeelte van alle flessen konden we inleveren bij de Albert Heijn in Waterwijk, aan het Botplein 15 in Almere. Daar kunnen namelijk de hele maand November alle statiegeldbonnetjes rechtstreeks in de winkel gedoneerd worden. Er zit nu dus in ieder geval al bijna 17 euro in de verzamelzuil.

De rest van de flessen staan nog klaar voor een ritje naar de Lidl, de Plus en de Vomar. Omdat daar helaas geen rechtstreekse inzameling in de winkel mogelijk is, sparen we deze nog even verder op voordat we ze inleveren.

Binnenkort (als het weer iets beter is), gaan we natuurlijk verder met het rondbrengen van de flyers in de wijk. Uiteraard zijn we ons ook aan het beraden over andere mogelijkheden om mee te helpen sparen.

Heeft u ideeën ? Wilt u ze dan alsjeblieft delen? Dan kunnen we met ons allen de schouders eronder zetten om de buurvrouw te helpen met de crowdfunding voor haar operatie. Want…samen staan we sterker!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *