En de actie loopt door….

Almere hebben ook hun statiegeld gedoneerd aan de buurvrouw. Er zat zelfs los geld in! Totaal bedrag was 45,85, waarmee we de buurvrouw weer een stapje dichterbij haar operatie helpen.

Wederom een prachtig voorbeeld van menselijkheid in Almere: we staan klaar voor elkaar en helpen een ander gewoon even. Doen we niet moeilijk over.

Vandaag hebben we de statiegeldactie bij Aldi Almere aan de Regisseurstraat prachtig kunnen afsluiten: maar liefst 64 bonnetjes zijn er door de klanten van de Aldi gedoneerd. En bovendien zaten er ook nog losse muntjes in de donatiezuil die naast het statiegeld-apparaat stond. Hartverwarmend en prachtig!

Bij elkaar heeft dit 45 euro en 85 cent opgeleverd, en dit is inmiddels op de bankrekening van de buurvrouw (Roos) gestort. Dankjewel als je dit leest en je hebt gedoneerd: je helpt mee en daar zijn we blij mee en dankbaar voor!

De statiegeld actie loopt ondertussen nog door: bij de PLUS van Ommen in Muziekwijk kun je naast de automaat je bonnetjes doneren, lege flessen en kratjes mag je ook inleveren bij de Stichting zelf, aan de Jacques Brelweg 52 in Muziekwijk, dan sorteren wij ze en leveren ze voor in bij de betreffende supermarkt.

Doneer je statiegeldbonnetje in de donatiezuil naast het statiegeldapparaat bij PLUS van Ommen supermarkt in Muziekwijk

En mocht je nog andere manieren weten of tips hebben om de buurvrouw (Roos) te helpen sparen voor haar operatie: wil je ze dan alsjeblieft met ons delen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *